DONEAZĂ

ASOCIATIA SAVA'S SAFE HAVEN

COMUNA BRANIȘTEA, JUD GALAȚI

CUI 32908365

Peste un milion de persoane au fugit până acum din Ucraina, conform estimărilor ONU, iar alte trei milioane sunt așteptate să plece din cauza invaziei ruse.

În timp ce țările din Europa și-au schimbat regulile de imigrație, facilitând pentru oameni să solicite azil și să găsească siguranță, mulți s-au întrebat: ce se întamplă cu animalele de companie?

Când vorbim despre animalele de companie în aceeași suflare cu tragedia umanitară care se desfășoară în Ucraina, uneori se poate simți un pic neplăcut. Sigur că ne concentrăm pe victimele umane! Dar nu uitam nici despre animale.

EuroNews impreună cu alte publicații internaționale au scris despre eforturile Asociației noastre de a ajuta animalele refugiaților.
Astfel voluntarii noștri întâmpină refuații și îi îndrumă spre a cere ajutor cu privire la adăpost, hrană, îngrijiri veterinare și accesorii pentru animale, toate acestea fiind oferite GRATUIT de către noi.

 

Articolele le puteți citi pe

Euronews - The countries and organisations helping Ukraine’s pet refugees find a safe haven | Euronews

Revista Casa e Jardim Iniciativas pró-animais se unem em rede de ajuda à Ucrânia - Vida de Bicho | Comportamento (globo.com)

Expartibus - Ucraina, OIPA: Situazione sempre più drammatica anche per animali - ExPartibus

La Stampa - L’orrore della guerra in Ucraina si abbatte anche sui cani e gatti: bombe sui rifugi, tutti in salvo gli animali - La Stampa

Agen Press - Ucraina. Bombardamenti russi anche sui canili. A Makariv colpito il rifugio "Best Friends" - Agenpress

 

05 martie 2022

Împreună pentru animalele din Ucraina