DONEAZĂ

ASOCIATIA SAVA'S SAFE HAVEN

COMUNA BRANIȘTEA, JUD GALAȚI

CUI 32908365

> Educație

 

Alături de autorități și cu ajutorul partenerilor internaționali, Asociația noastră militează pentru protecția și bunăstarea animalelor prin programare de promovare, educație și interacțiune cu animalele în școli și comunitățile rurale.

Suntem prezenți ori de căte ori este posibil și încercăm prin toate metodele să educăm generațiile cu privire la importanța sterilizării, adopței și stopării abandonului.

> Adopții

 

Suntem mândrii de animăluțele salvate și adoptate atât la nivel local cât și internațional prin partenerii și voluntarii noștri.

Am reușit să salvăm peste 1500 de căței și pisici.

Unele dintre ele ajungând animale de terapie,  însoțitori pentru persoane cu dizabilități, campioni la concursurile de Agility, dar cel mai important, membri de seama în familiile lor!

> Proiecte comunitare

 

Asociatia Sava's Safe Haven, derulează diverse proiecte sociale prin care oferă sprijin in comunitățile sărace din mediul rural, prin programe de educație și servicii medicale veterinare gratuite alături de echipa medicală a adăpostului ( sterilizari, vaccinări, microcipări, tratamente, hrană și altele), cât și echipe de medici din străinătate.

 În cei aproape 10 ani de activitate, Sava's Safe Haven, a reușit să salveze peste 2000 de câini și pisici, să finanțeze peste 2500 de sterilizări, vaccinări și microcipări în zonele sărace din mediul rural. 

În prezent, lucrăm la înfințarea primei Bănci de Alimente pentru Animale din România.

> Organizație


Sava's Safe Haven este un adăpost privat pentru animale, autorizat sanitar veterinar, situat în județul Galați. Adăpostul este condus și îngrijit de familia Sava și are ca scop salvarea, îngrijirea și adopția animalelor salvate de pe stradă.

Adăpostul nostru are o politică împotriva eutanasiei animalelor sănătoase, astfel toți rezidenții noștri trăiesc în pace și armonie până când aceștia își vor găsi familii.

Alături de prietenii asociaței am reușit să construim un adăpost cu o capacitate de 250 de animale, cu 3 locuri de joacă de 1200 m².

Printre cele mai mai importante facilitati ale adăpostului nostru putem menționa: spațiul veterinar cu dispensar, zonă terapie intensivă și carantină, salon cosmetic, spațiu cazare pentru câini și pisici.

 

Domeniile activităților noastre